Dancing with the Stars 2006, de achtste show - FINALE

verslag Uitzending 8


- De Finale -

Barbara de Loor en Marcus van Teylingen zijn de winnaars!


Op zaterdag 13 mei was de grote finale van Dancing With The Stars 2006. De twee overgebleven paren, Barbara & Marcus en Winston & Euvgenia lieten zich van hun beste kant zien in deze zinderende finale. De koppels dansten ieder 3 dansen, een Ballroom, een Latin en een dans naar eigen invulling (freestyle).

Tijdens de uitslag-show op zondagavond waren onder er andere optredens van Julie Fryer en Louis van Amstel (die danst in de Amerikaanse Dancing with the Stars. Aan het eind van de uitzending werd de stemming van het plubiek bekend gemaakt, zei gingen met de Jury mee.....Barbara en Marcus zijn de winnaars van Dancing with the Stars 2006!


Barbara en Marcus dansten de Tango als Ballroom en de Samba als Latindans. De jury was enthousiast en gaf lovende kritieken. Barbara is in de afgelopen weken duidelijk gegroeid tot een volwaardig danseres met sex-appeal.

Winston en Euvgenia voerden een Slow Fox als Ballroom en een Paso Doble als Latindans uit. Winston liet zien dat hij ook tot grote hoogte is gegroeid tijdens deze competitie. Hij werd door de jury geroemd als stijldanser.

Tijdens de freestyle-dans werd alles uit de kast gehaald door beide dansparen. Marcus heeft inspiratie opgedaan bij dansen van Madonna, waar Barbara groot fan van is. De choreografie van hun dans is vooruitstrevend: Streetdance, Vogue, Barbara en Marcus deden het allemaal in hun spetterende optreden. Het resultaat mocht er zijn: 4 Tienen van de jury!

De freestyle van Winston en Euvgenia was iets klassieker, zij dansten een een combinatie van de Paso Doble en Tango. Ook dit paar liet zich absoluut van hun beste kant zien. Met veel stijl en ingetogen passie sloten zij de finale af.

De totaal uitslagen van de Jury

  • Barbara & Marcus
    Tango: 9+9+9+9=36 punten
    Samba: 9+9+8+9=35 punten
    Freestyle: 10+10+10+10=40 punten
    Totaal: 111 punten
  • Winston & Euvgenia
    Slow Fox: 10+10+8+9=37 punten
    Paso Doble: 9+9+9+8=35 punten
    Freestyle: 9+10+9+9=37 punten
    Totaal: 109 punten

    In de uitslag-show op zondag werd de stemming van het publiek hierbij opgeteld. Het paar met de hoogste totaalscore was Barbara & Marcus en zij zijn dus winnaar van Dancing With The Stars 2006.
  • De kijkcijfers: De finale werd bekeken door 1.797.000 mensen en was daarmee het het bestbekeken programma van 13 mei 2006.

    Geen opmerkingen: