Dancing with the Stars 2009 - Mari verlaat de show

De derde show van Dancing with the Stars is het eindstation van Mari van de Ven geworden. Met zijn danspartner Denise scoorden zij de minste punten bij de jury. Ook het publiek redde de kapper niet.

Deze derde show presteerde Mari minder dan de twee voorgaande afleveringen waarin hij het best leuk deed. Mari: "De zenuwen hebben mij dit maal parten gespeeld."

Mari en Denise moesten als derde het veld ruimen: Gigi Ravelli en Emiel Sandtke en hun danspartners gingen Mari en Denise voor.

Ursul en Lena brachten deze week een Tango ten tonele. Ursul wilde ook al vanaf de eerste week de Tango dansen, en was dan ook zeer fanatiek om hogere punten te scoren. De statige Tango bleek Ursul behoorlijk goed te liggen wat hem positief commentaar van de jury opleverde. Zijn verbetering ten opzichte van vorige weken kwan naar voren in de punten: 7+7+7=21

Lange Frans en Marleen dansten de Jive, Frans gaf aan dat hij het nog niet zo zwaar gehad heeft als de laatste week. Misschien komt het door zijn lengte maar Frans komt nogal houterig over, al deed hij erg zijn best en danste met veel energie. De punten van de jury: 7+7+8=22.

Jamai en Gwyneth dansten de Tango vol passie en met een goede houding. Er was dan ook iegenlijk ook niets op aan te merken, het jurycommentaar was dan ook: Tango zoals de Tango bedoeld is. Hun score was dan ook goed: 9+9+9=27.

Manon en Omar dansten ook de Jive, Manon liet zien dat ze behoorlijk lenig is en eindigde zelfs met een spagaat! Haar prestatie is erg verbeterd ten opzichte van eerdere afleveringen. Het harde werken werd mooi beloond: 8+8+9=25.

Nicolette van Dam en Niels brachten een Tango ten tonele en begonnen en eindigden met een lift. Nicolette liet met een strakke blik de passie van de tango zien. Een mooie prestatie na het scheuren van haar sexy jurk eerder op de avond. De punten: 8+8+9=25

De prestaties van Nathalie en Peter waren de afgelopen weken al zeer goed, deze week dansten zij de Tango. Voor de gelegenheid had Nathalie haar grote bos met krullen opgestoken. Haar performance was ook deze week zeer goed, en ze danste met veel passie en energie. De jurypunten: 9+8+9=26.

1 opmerking:

Anoniem zei

Bedankt voor de interessante informatie