Dancing with the Stars 2007, 4de Show

Het einde voor Aukje & Remco

De vierde show van Dancing with the Stars dansten de dansparen de Paso Doble of de American Smooth; dit is de benaming van Amerikaanse stijl voor het dansen van de (Engelse) Wals - de Tango, de Foxtrot en de Weense Wals. De danspartners hebben hierin meer vrijheid qua positie en afstand ten opzichte van elkaar dan bij de staandaard ballroom-uitvoering. Zij dienen zich echter wel aan bepaalde basiselementen en regels te houden.
In de USA wordt daarnaast ook gesproken over American Rhythm ; dit is de benaming voor de Amerikaanse stijl voor het dansen van de Cha Cha Cha, Rumba, Bolero en Mambo.

De deelnemers scoorden allemaal voldoendes, hoewel de prestaties uiteen liepen. De hoogste score was voor Christophe, 3 negens en een 10 voor zijn goede prestatie. Bart had de laagste score maar ontving wel een 7. Hij laat iedere week zien dat hij op de goede weg is.

Tijdens de uitslagshow op zondag werd duidelijk dat het kijkerspubliek niet genoeg op Aukje gestemd had. Hoewel zij 3 negens kregen van jury bleek dit niet voldoende om volgende week terug te mogen keren.

American Smooth:
Christophe & Ilse: 9 + 9 + 9 + 10= 37
Bob & Euvgenia: 7 + 7 + 6 + 7= 27
Bart & Kimberly: 6 + 6 + 6 + 7= 25
Aukje & Remco: 9 + 9 + 7 + 9= 34
Nikkie & Peter: 8 + 8 + 7 + 8= 31

Paso Doble
Martijn & Roemjana: 9 + 9 +9 + 8= 35
Helga & Marcus: 7 + 7 + 8 + 8= 30

Geen opmerkingen: