Dancing with the Stars 2007, 5de Show

Bart en Kimberly moeten de show verlaten
Deze aflevering dansten de paren 2 dansen: de Jive en de Weense Wals. Tijdens de weense wals stonden de dansparen samen op de dansvloer, dit gaf een prachtig schouwspel met het golvende effect van de danspasjes.

De dansparen hebben allen goede prestaties neergezet. Nikkie Plessen kreeg van de jury complimenten dat ze het commentaar van vorige shows ter harte heeft genomen. Ze gebruikte goed haar armen en benen en voerde de jive prima uit met haar danspartner Peter Bosveld.

De hoogste score was ook deze week weer voor Christophe Haddad. Volgens de jury was zijn uitvoering de beste Jive van de avond, hij kreeg hiervoor dan ook 2 tienen. De laagste score kreeg de enthousiaste Bart Chabot. Bart en Kimberly hebben samen een leuke chemie maar Bart is een beetje chaotisch, vooral als zijn benen op hol slaan.

De jury beoordeelde alleen de uitvoering van de Jive.

Bob & Euvgenia: 7 + 7 + 7 + 7=28
Helga & Marcus: 8 + 8 + 8 + 9=33
Martijn & Roemjana: 7 + 7 + 7 + 7=28
Nikkie & Peter: 9 + 9 + 9 + 9=36
Bart & Kimberly 5 + 5 + 6+ 5=21
Christophe & Ilse 10 + 9 + 9 + 10=38

Tijdens de uitslagshow op zondag 29 april werd duidelijk dat ook het publiek vond dat Bart het minst goed gepresteerd had. Samen met zijn partner Kimberly moest hij na 5 afleveringen afscheid nemen.
Volgende week staan weer twee dansen op het programma: de Mambo en de Argentijnse Tango.

Geen opmerkingen: