Dancing with the Stars 2006, de vierde show

verslag UITZENDING 4, 15 april 2006


- Edsilia en Peter weggestemd door de kijkers -
De 6 overgebleven dansparen voerden de vierde live-show 1 dans uit, een Paso Doble of een Slow Foxtrot. De Slow Foxtrot werd gedanst door Frits & Julie, John & Roemjana en Edsilia & Peter. De temprametvolle Paso Doble werd gedanst door Barbara & Marcus, Winston & Euvgenia en Lieke & Remco. In de ontknoping op zodagavond moesten Edsilia en Peter het veld ruimen.

Als eerste paar betraden Barbara en Marcus de dansvloer. De jury was onder de indruk van hun uitvoering van de Paso Doble op de muziek uit de musical Carmen. Toch was Barbara hier en daar wat aarzelend in deze theatrale dans. De jury gaf ze twee zevens en twee achten.
Vervolgens was het de beurt aan Edsilia en Peter. Zij dansten de Slow Fox, en dat was voor de snelle Edsilia een hele opgave. De jury was positief en overtuigd dat haar ballroom beter wordt.....4x acht voor dit danspaar.
Het derde paar dat opkwam waren Winston en Euvgenia. De jury vond hun Paso Doble een geweldige choreografie hebben. Winston danst de Paso Doble zoals het bedoeld is....Ze behaalden de hoogste score van de avond met 2 negens en 2 tienen!
John de Wolf en Roemjana de Haan dansten de Slow Foxtrot. De jury was verdeeld, voetballers blijken te kunnen dansen. Toch mist John de continue doorgang en glijdt hij niet genoeg. 3 zevens en een acht kregen ze van de jury, dit was de laagste score van de avond.
Lieke en Remco kwamen met een speciale opkomst van hun Paso Doble. De jury gaf complimenten voor de lichaamscontrole tijdens de "Hercules". Ze dansten op de muziek van spectaculaire muziek van 'Eve of the War' en het zag er allemaal goed uit. 3 achten en een negen voor hun uitvoering.
Als laatste kwamen Frits en Julie op de dansvloer. Door de enkel-blessure van Frits hadden ze afgelopen week maar 4 uur kunnen oefenen voor hun Slow Fox op het nummer 'New York'. Desondanks was de uitvoering behoorlijk goed, met hier en daar wat schoonheidsfoutjes. Toch gaf de jury hen 3 achten en een zeven.
Van alle 6 dansparen moet worden gezegd dat ze 'Style & Grace' hebben en dat ze groeien gedurende deze intensieve weken.

De Juryuitslag
  • 1)Winston & Euvgenia 9-10-9-10 38 punten
  • 2)Lieke & Remco 8-9-8-8 33 punten
  • 3)Edsilia & Peter 8-8-8-8 32 punten
  • 4)Frits & Julie 8-8-7-8 31 punten
  • 5)Barbara & Marcus 7-7-8-8 30 punten
  • 6)John & Roemjana 7-8-7-7 29 punten

    De uitslagen van de jury zijn vertaald naar een ranglijst van 1 tot 6, in de uitslag-show op zondag werd de stemming van het publiek hierbij opgeteld. Hoewel Edsilia en Peter een goede score van de jury kregen beslisten de kijkers duidelijk ten gunste van John en Roemjana. Edsilia en Peter kregen de minste stemmen zodat dit danspaar de volgende show niet meer van de partij is.
  • In totaal keken 1.650.000 mensen naar deze vierde zaterdag-uitzending van Dancing with the Stars. Hoewel de vorige show meer kijkers had was het hiermee het 2 na best bekeken programma van de Nederlandse televisie op 15 april 2006, na de voetbalwedstijden op Talpa.

    Geen opmerkingen: