Dancing with the Stars 2006, de zesde show

verslag UITZENDING 6, 29 april

- De Wolf en de Haan naar huis -
Net als vorige week voerden de vier overgebleven dansparen de zesde live-show 2 dansen uit. Ze dansten ieder een Ballroom en een Latin-dans die ze in de voorgaande shows nog niet gedanst hadden. Na de stemming van het publiek bleek dat John en Roemjana de show moesten verlaten.

Winston en Euvgenia betraden deze show dansvloer als eersten en dansten de Cha Cha Cha. De jury was erg onder de indruk en vond het een waanzinnig goede uitvoering. De beloning was dan ook een totaal van 37 punten, een 10 en drie negens.
John en Roemjana dansten als tweede paar de Tango, op de muziek van het Franse 'Juste avant le marriage'. De timing en de techniek van John worden steeds beter maar een echte topper zal hij niet worden. De jury gaf hen 31
punten, 3 achten en 1 zeven.
Het derde paar deze show, Barbara en Markus, dansten een Jive op de klanken van 'rock around the clock'. De jury was onder de indruk en ondanks wat commentaar op de heupswing kregen ze een 8, twee negens en een 10!.
Als vierde betraden Frits en Julie de dansvloer en dansten en Engelse Wals. Het was een mooie uitvoering vol allure van deze statige dans. De jury oordeelde met twee achten, een negen en een zeven.


Hierna volgde de tweede serie dansen.

Winston en Euvgenia dansten de Quickstep. Winston liet zien dat hij een echte allrounder is. Toch was de jury verdeeld, zij gaven twee negens, een 8 en een 7.
John en Roemjana hadden een romantische uitvoering van de Rumba op de klanken van Girl'. De houding van john is mooi, maar hij moet constant bewegen anders komt hij niet van het houterige af. De punten: 3 zessen en 1 zeven.
Barbara en Markus hadden als tweede dans ook een Quickstep. De jury was lyrisch en vond Barbara een prachtige Ballroomdame met een mooie houding. 2 x 10 en 2 x 9 voor hen.
De laatste dans was van Frits en Julie. Zij vormden een mooie twee-eenheid en Frits geeft blijk van geloof in de danskunst. De hoogste score ooit was voor Frits en Julie: 4 TIENEN!
Van alle dansparen moet worden gezegd dat ze een steeds betere prestatie neerzetten en het niveau steeds verder omhoog gaat.

De totaal uitslagen van de Jury
  • 1) 74 (36+38) Barbara & Marcus
  • 2) 72 (32+40) Frits & Julie
  • 3) 70 (37+33) Winston & Euvgenia
  • 4) 56 (31+25) John en Roemjana

    De uitslagen van de jury zijn vertaald naar een ranglijst van 1 tot 4, in de uitslag-show op zondag werd de stemming van het publiek hierbij opgeteld. Het paar met de laagste totaalscore moest de show verlaten. Het publiek was het ditmaal eens met de jury en stuurde John de Wolf en Roemjana de Haan naar huis.


    De kijkcijfers: In totaal keken 2.040.000 mensen naar deze zesde zaterdag-uitzending van Dancing with the Stars. Na de koninginnendag reportage was het het best bekeken programma van de Nederlandse televisie op 29 april 2006!
  • 2 opmerkingen:

    Anoniem zei

    Barbara en Marcus jullie zijn de beste. Van mij mogen jullie winnen. Nu maar hopen dat jullie genoeg stemmen krijgen. Mijn stem hebben jullie in ieder geval.

    Anoniem zei

    Er zijn nu nog 3 paren over. Barbara en Marcus, Frits en Julie en Winston en Euvgenia. Ik vind ze alle drie goed, maar hoop toch dat Barbara gaat winnen. Ze doet het echt super en wordt elke week ook beter. Zowel in de latin als in de ballroom is ze heel goed. Ook Winston wel in beide, alleen afgelopen zaterdag was hij minder in de ballroom. Ook Frits vind ik minder in de ballroom en daarom vind ik dat Barbara moet winnen. Zij is in beide heel goed. Dat konden we afgelopen zaterdag wel zien aan de punten. Op beide dansen scoorde ze heel hoog. Ze hadden daarom ook het hoogste aantal punten samen. Ik vind ze super en wil ze zeker in de finale hebben. Nu maar hopen dat ze genoeg stemmen krijgen. Mijn stem hebben ze in ieder geval