Dancing with the Stars 2006, de vijfde show

verslag UITZENDING 5, 22 april


- Lieke en Remco weggestemd door het publiek -
De 5 overgebleven dansparen voerden de vijfde live-show voor het eerst 2 dansen uit, een spetterende Samba en een romantische Weense Wals. Hoewel John en Roemjana het minste aantal punten kreeg bleek na de stemming van het publiek dat Lieke en Remco de show verlaten. Ook deze week blijkt weer dat John de Wolf een grote schare trouwe fans heeft.

Als eerste paar betraden John en Roemjana de dansvloer en dansten de Samba. De uitvoering van John had een hoge amusementswaarde, hij had grote problemen met het houden van de maat. Dat werd door de jury vertaald in een score van 2 vijven en 2 zessen.
Frits en Julie dansten als tweede de samba. Op de klanken van This Train liet Frits zien dat hij helemaal terug is na z'n blessure. Hij had goede heupbewegingen en geweldige volta's. De jury beloonde dit met 3 achten en een zeven.
Het derde paar deze show, Winston en Euvgenia, dansten vol emotie en passie de Samba op Funny van J.Lo. De jury vond het van grote klasse, technisch fantastisch en met een mooie timing. Zij kregen 3 negens en een acht voor hun uitvoering.
Lieke en Remco dansten hun samba op La Isla Bonita van Madonna. Dit keer zonder veel trucjes en show maar gewoon basic. Het was plezierig om naar te kijken al was de timing niet altijd helemaal perfect. Zij kregen 3 achten en een zeven van de jury.
Als laatsten betraden Barbara en Markus de dansvloer. Barbara straalde, ging helemaal los en danste een goede samba. Er was weinig kritiek, alleen dat de ze weinig bounce-actie had. De jury gaf hen 2 negens, een acht en een zeven.

In 1 week moesten de BN'ers dus 2 dansen onder de knie krijgen. De Weense Wals werd echter niet met punten beoordeeld, alle paren vooerden deze tot slot gezamenlijk uit. Met name Lieke en Remco kregen goede kritieken.

De Juryuitslag Samba
  • 1)Winston & Euvgenia 9-9-8-9 35 punten
  • 2)Barbara & Marcus 8-9-7-9 33 punten
  • 4)Frits & Julie 8-8-7-8 31 punten
  • 4)Lieke & Remco 8-8-8-7 31 punten
  • 5)John & Roemjana 5-6-5-6 22 punten

  • De uitslagen van de jury zijn vertaald naar een ranglijst van 1 tot 5, in de uitslag-show op zondag werd de stemming van het publiek hierbij opgeteld. Het paar met de laagste totaalscore moest de show verlaten. Deze aflevering waren dit GTST-ster Lieke van Lexmond en Remco Bastiaansen, dit is al de derde bekende dame op rij!

    De kijkcijfers: In totaal keken 1.618.000 mensen naar deze vijfde zaterdag-uitzending van Dancing with the Stars. Het was het hiermee weer best bekeken programma van de Nederlandse televisie op 22 april 2006!

    Geen opmerkingen: